onsdag 21 januari 2009

TC-Mono



På lördag så börjar det en ny klubb på TC. Vilket känns väldigt roligt eftersom jag gillar att gå ut på TC, och tror det kan bli ännu bättre nu när det finns två våningar att vara på. Annars vet jag itne om det kommer bli så stor skillnad eftersom det är klubbar jag har gått på förut som ska vara där. Men känns kul att få festa med Redslede-gänget igen, det var länge sedan jag träffade dom nu!:)

Beskrivningen om TC-Mono lyder:
"Premiär Lördag den 24:e Januari för Umeå nyaste klubb! Lördagar på TC. TC-Mono. Vi bjuder på klubbmusik överlag, där målet är att vara det frächaklubb alternativet i stan.

Musiken består av hip-hop som varvas med extravagant, indie-pop-rock ochelectro - house.

Klubbar som gästar TC-Mono under våren är Livin Lavish som spelar hip-hopoch annat extravagant, Club Zoo som spelar indie-pop-rock samt RedsledgeAllstars som spelar allt inom house(som du känner).

Vi bjuder på klubbmusik i två plan, med ett frejdigt dansgolv påövervåningen och en softare bar på nedre plan. Två barer i två plan!

Varje Lördag
på TC
Entré:60kr
Ålder:21år"

Kom dit vetja, tror det blir väldans trevligt!:)

Det verkar som att det kan bli en väldigt rolig vår i alla fall, med band som Nordpolen och The Embassy på Shape up!, Håkan Hellströms spelning 13/2, Amplified, Umeå Open och säkert en massa annat roligt!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar